Digital föreläsning: Hundspråk och hundmöten
Tisdag 28/2 kl. 18-19.45

En introduktion till hundspråk och hur det kan hjälpa dig läsa av din hunds små signaler. Du får även med dig handfasta tips på hur du kan jobba både förebyggande för att din hund inte ska få det jobbigt med hundmöten och om din hund redan har det jobbigt med hundmöten. 

Datum och tid: 28/2 kl. 18-19.45
Plats: Digitalt via Zoom (inbjudan kommer via mail)
Föreläsare: Elin 
Pris: 249 kr
 


Är ni en träningsgrupp som behöver inspiration till fortsatt träning eller en uppfödare som önskar att ge sina valpköpare något extra? Vi erbjuder kurser och föreläsningar inom en rad olika ämnen för externa grupper. Vi anpassar kursen och innehållet efter era önskemål och erfarenheter. 
 

Kontakta oss för att diskutera ämnen, datum och kostnadsförslag. Går att köra digitalt!

"Bli en mästertränare"

Hur kan jag göra träningen så effektiv och rolig som möjligt? Vad finns det för verktyg att ta till när jag fastnat i träningen? Och hur upplever hunden träningssituationen?

Detta är några av de frågor som diskuteras på föreläsingen "Bli en mästertränare". Föreläsningen är baserad på så väl moderna synsätt som klassiska, välbeprövade inlärningsteorier. Under denna föreläsning vill vi försöka ge dig förståelse och kunskap för att du ska bli ditt bästa tränar-jag!

Föreläsningen är 2 timmar lång inkl en kort bensträckare/fika paus.
Pris: 2500kr + reseersättning