Allmänna villkor

Var god läs igenom anmälningsvillkoren innan du anmäler dig. Du behöver godkänna anmälningsvillkoren för att kunna skicka in anmälan.
 
Anmälningsvillkor
Anmälan är bindande. Vid förhinder har du möjlighet att sälja din plats till en ersättare. Du ordnar i så fall detta på egen hand. Mejla gärna om eventuell reservlista. När du hittat ersättare mejla hundfeeling@hotmail.com. Hittar du ingen ersättare behöver du betala din plats – oavsett orsak eller eventuella intyg. Du anses som anmäld i och med att du skickat in anmälan via formuläret.
 
Du får ett bekräftelsemejl i samband med anmälan och så länge kursen inte redan är full, kommer du sedan få faktura på avgiften utskickad.
 
Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att du har anmält dig. Om du ångrar din anmälan, ange tydligt vilken kurs det gäller samt dina personuppgifter. Tar vi mot din avbokning senast 14 dagar efter din anmälan är inskickad så har du rätt att få tillbaka kursavgiften.
 
Inställd
Gäller from 1 jan 2021: Om kurs, läger & liknande behöver ställas in pga orsak som råder utanför arrangörens möjlighet att påverka återbetalas en större del av avgiften – utom en adminstrationsavigift på 250 kr.
 
GDPR - Personuppgiftslagen
Dina lämnade personuppgifter sparas för framtida fakturering och för att information ska kunna meddelas till dig som kund. Vi behöver spara dina uppgifter så länge du är aktiv som kund hos oss. Du kan när som helst kontakta oss på Hundfeeling och be oss ta bort alla uppgifter vi har sparade om dig.